Zoeken

Info Kamp

Beste ouders en leden


Het kamp nadert met rasse schreden en wij kijken hier enorm naar uit! J

Hieronder een overzicht met de belangrijkste zaken die jullie nog moeten weten voor het kamp. Eerst en vooral zouden we willen vragen aan de leden om de dagen voor kamp jullie contacten te beperken. Verder verzoeken wij om jullie kind niet op kamp te sturen als het ziektesymptomen vertoont en om zeker iets te laten weten aan de leiding als dat het geval zou zijn. Tot slot is het nog belangrijk om als ouder steeds beschikbaar te zijn tijdens het kamp en zou je je kind ten allen tijden moeten kunnen komen halen.


VERTREK


Maandag 19/07:

Vertrek aspi’s, meer informatie wordt medegedeeld door de aspileiding.


Dinsdag 20/07:

Ochtend: vertrek keti’s, meer informatie wordt medegedeeld door de ketileiding.


Tussen 18u en 19u: afspraak op de chiro (Haverenbosweg 3)


Vooraleer onze viering van start gaat, vragen wij aan de leden die meegaan om een zelftest te laten afnemen. Deze test is niet verplicht, maar we appreciëren het wel dat jullie jullie inzetten om bij te dragen aan een veiliger kamp. Wij voorzien deze testen op de chiro en de test zal worden afgenomen door verpleegkundigen. De keti’s en aspi’s zullen ook worden getest voor hun vertrek (meer informatie bij hun leiding). De sloepies krijgen een test mee en we vragen aan de ouders om hun kind de avond voor vertrek te laten testen en het resultaat aan de leiding te laten weten.


Na de test kunnen jullie de valiezen binnenbrengen en vindt de kampviering plaats op de chiro zelf om 19u30.


Woensdag 21/07:

Om 10u30 spreken wij (speelclub, rakwi, tito) af aan de voorkant van het station van Dendermonde en nemen wij de trein naar de kampplaats! Draag zeker je uniform, mondmasker en stevige stapschoenen. Neem verder ook een rugzakje met een drinkbus met water, lunchpakket en koekje mee.


Zaterdag 24/07:

Vertrek van onze allerkleinsten! De sloepies spreken ook af aan de voorkant van het station in Dendermonde. Het exacte uur laat de leiding nog weten via een berichtje. Draag ook zeker je uniform, mondmasker en stapschoenen. Verder neem je ook een rugzakje met een drinkbus en koekje mee.


OPHALEN


Vrijdag 30/07:

Op 30/07 kunnen de ouders hun kroost opnieuw komen ophalen op de kampplaats. Jammergenoeg kunnen we jullie, om gekende redenen, dit jaar weeral geen hapje & drankje aanbieden. We werken dus opnieuw met een kiss-and-ridesysteem. Tussen 14u en 14u30 kunnen de jongsten (sloepie, speelclub, rakwi) worden opgehaald op de parking, tussen 14u30 en 15u de oudsten (tito, keti, aspi). Als je kinderen hebt bij zowel de jongsten als de oudsten, mag je je kinderen ophalen in het tijdsslot van de jongsten. De leiding brengt de leden naar de parking dus de ouders hoeven niet tot op de kampplaats te komen.

Het adres:


De Hoge Rielen

Molenstraat 62

2460 Kasterlee


’S avonds zoeken wij helpende handen om onze camion uit te laden op de chiro. Zie jij dat zitten? Laat iets weten op +32 468 14 38 98. Alvast bedankt!


Tot op kamp!

Groetjes,

De leiding


105 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Weekend

Op 26 december en 2 januari zal er geen Chiro worden gegeven door de feestdagen en omdat de leiding dan volop aan het blokken is voor de examens. Op 9 januari en 23 januari zal de Chiro doorgaan voor

Deze zondag 21/11 is het weer tijd voor onze jaarlijkse feestdag namelijk Christus koning Deze begint al om 10u aan de kapel dicht bij de chiro, waar de mis zal plaatsvinden. Na de mis is er een grati