Zoeken

Weekend

Hey iedereen,

Hierbij nog even de info over zowel het weekend van de jongsten ( Sloepie, Speelclub, Rakwi ) als de oudsten ( Tito, Keti, Aspi )

Alle info staat ook in het intensiteitje, dit staat op de website.


Inschrijven kan door €30 (jongsten) of €40 (oudsten) over te schrijven naar de chiro (BE84 0682 2551 8559).

Zet in de mededeling zeker de naam en de afdeling, zo weten wij wie inschrijft😊.


JONGSTEN


WOOHOO, dit jaar gaan we (Sloepie, Speelclub en Rakwi) naar Chiro moorsel! Het weekend vindt plaats van vrijdag 11 maart tot zondag 13 maart. Het weekendthema is nachtwacht!

We spreken vrijdag af om 18u30 op de Chiro in uniform! Zondag mogen mama en papa jullie om 11u00 terug komen ophalen op de Chiro.

Het adres: Haverenbosweg 3, 9310 MoorselOUDSTEN


Dit jaar trekken de oudste groepen (tito, keti en aspi) naar Lede. Hier keren we terug in de tijd met het beroemde tv-programma W817.

We vertrekken op vrijdag 4 maart en keren terug op zondag 6 maart. We spreken vrijdag af om 18u30 op de Chiro in uniform! Hoe we naar de weekendplaats gaan (fiets of auto) wordt nog meegedeeld. We laten zo snel mogelijk alle details weten.

Het adres: Impse Dam 22, 9340 LedeGroetjes

De leiding

237 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Op 26 december en 2 januari zal er geen Chiro worden gegeven door de feestdagen en omdat de leiding dan volop aan het blokken is voor de examens. Op 9 januari en 23 januari zal de Chiro doorgaan voor

Deze zondag 21/11 is het weer tijd voor onze jaarlijkse feestdag namelijk Christus koning Deze begint al om 10u aan de kapel dicht bij de chiro, waar de mis zal plaatsvinden. Na de mis is er een grati

Hallo We hebben goed nieuws, we kunnen jullie meedelen dat de koeken binnenkort geleverd worden. Jullie kunnen de koekjes komen ophalen op zondag 14 november op de chiro. Dit kan voor en na de chiro,