top of page
Zoeken

KAMPINFO 2023

Beste, Binnen een dikke week is het ein-de-lijk zo ver, wij vertrekken op kamp! Wij hebben er alvast mega veel zin in, hopelijk jullie ook! Hieronder vindt u belangrijke informatie omtrent het kamp.


Vertrekdata: Sloepie: 24 juli tot 31 juli Speelclub: 21 juli tot 31 juli Rakwi: 21 juli tot 31 juli Tito: 21 juli tot 31 juli Keti: 20 juli tot 31 juli Aspi: 19 juli tot 31 juli


Vertrekinformatie: Speelclub, Rakwi, Tito: Vrijdag 21/07 worden alle Speelclubbers, Rakwi’s en Tito’s om 10u verwacht aan het station in Aalst waar wij rond 10:45 op de trein stappen richting de kampplaats!

Sloepie: De sloepies vertrekken 24/07 met de trein maar het vertrekpunt en het uur worden nog later meegedeeld aangezien wij nog geen verdere informatie hebben ontvangen van de NMBS.

Keti, Aspi: De Aspi’s vertrekken 19/07 en de Keti’s de 20/07 met de fiets richting de kampplaats, het afspreekpunt en het exacte uur van vertrek wordt door nog door de leiding gecommuniceerd.


Wat neem je mee op de trein? - Een rugzakje met een lunchpakket, een koekje en wat water (SLOEPIE moet dit NIET meenemen, zij eten op de kampplaats)

- Een fluohesje, dit doe je aan bij vertrek

- Chiro-uniform, dit doe je aan bij vertrek:)


Wanneer kunnen de koffers worden binnengebracht? Donderdag 20/07 vindt om 20:00 u de kampviering plaats, de koffers kunnen hiervoor (beginnend rond 19u) worden binnengebracht op de Chiro (Haverenbosweg 3 Moorsel). Wij vragen om te proberen maar 1 koffer mee te nemen en deze goed te naamtekenen, de slaapzak mag hier wel uit maar naamteken deze opnieuw goed.


Belangrijk voor alle groepen vanaf RAKWI (rakwi-tito-keti-aspi) Alle leden in deze groepen moeten allemaal een veldbed meenemen op kamp. Tito, Keti en Aspi moeten hiernaast ook nog een gamel meenemen.


Kampadres: Het kampadres is Hoeveweide, Roosstraat 8, 3201 Wolfsdonk (Langdorp).


Post: Als jullie je liefste dochter, zoon, vriendje of vriendin een briefje willen sturen, kan dit zeker! De volgende zaken moeten op de enveloppe staan: Hoeveweide Roosstraat 8 3201 Wolfsdonk ( Langdorp ) Naam van je kind + de groep van je kind


Wat neem ik mee op kamp? In de onderstaande foto’s vindt u een lijst wat er allemaal mee moet op kamp, dit is een slechts een richtlijn. Indien er speciale dingen per groep nodig zijn communiceert de leiding dit zo snel mogelijk.


De 31ste eindigt ons kamp jammer genoeg en mogen de leden om 10u op de kampplaats worden opgehaald! Moesten er nog onduidelijkheden zijn mogen deze zeker naar de leiding gecommuniceerd worden, wij antwoorden hier zo snel mogelijk op. Nu is het nog even aftellen tot de dolle pret begint, tot dan!

Groetjes de leiding
101 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Inschrijvingen kamp 2023

Vanaf nu kunnen jullie kinderen ingeschreven worden voor het kamp van 2023! Voor de sloepie’s is dit van 24 tot 31 juli, voor alle andere groepen is het van 21 tot 31 juli. Inschrijven voor het kamp

bottom of page