top of page
Zoeken

WEEKENDS JONG & OUD

Beste ouders, hierbij wat informatie over zowel het weekend van de jongsten ( Sloepie, Speelclub, Rakwi ) als de oudsten ( Tito, Keti, Aspi )! Inschrijven kan door €45 over te schrijven naar de chiro (BE84 0682 2551 8559) & door het invullen van de inschrijvingsformulieren! Zet in de mededeling zeker de naam en de afdeling, zo weten wij wie zich inschrijft!:)


Meer info over wat je moet meenemen vind je in Het Intensiteitje. Dit kan je vinden op onze website, de info over de weekends staan in het recentste boekje en dat is dus die van met kerst.


JONGSTEN

WOOHOO, dit jaar gaan we (Sloepie, Speelclub en Rakwi) naar Chiro Pol in Opwijk! Het weekend vindt plaats van vrijdag 3 maart tot zondag 5 maart, waar we ons helemaal zullen onderdompelen in de wereld van Zingaburia !

We spreken vrijdag af om 18u30 op Chiro pol in uniform! Zondag mogen mama en papa jullie om 11u00 terug komen ophalen op de weekendplaats (Chiro Pol in Opwijk).

Het adres: Karenveldstraat 28, 1745 Opwijk


OUDSTEN

Dit jaar trekken de oudste groepen (tito, keti en aspi) naar Meldert, waar we de magische wereld van Harry Potter zullen binnentreden!

We vertrekken op vrijdag 24 februari en keren terug op zondag 26 februari. We spreken vrijdag af om 18u30 op de Chiro in uniform, waar we samen met de fiets richting de weekendplaats vertrekken!

Het adres: Stevensveldstraat 1/9, 9310 Aalst INSCHRIJVINGSFORMULIER OUDSTEN: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdjx3Cu.../viewform...


Hopelijk tot dan! Groetjes De leiding155 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

KAMPINFO 2023

Comments


bottom of page