top of page
Zoeken

Paasontbijtpakketten Chiro Moorsel

Het is weer zover! De megasuperdeluxe Chiro Moorsel Paasontbijtpakketten staan voor de deur!

Het hele jaar door trainen we bij Chiro Moorsel paashazen met een héél speciale missie... Het afleveren van heerlijke paasontbijtpakketten!

Compleet met een koffiekoek, koffie, een heerlijk vers pistoletje, een yoghurtje, wat paaseitjes, een sapje voor de dorst, … (kortom: hét ideale ontbijt om mee op te staan).


Een pakket komt overeen met een ruim ontbijt voor 1 persoon en kost slechts € 9.

Ze worden aan huis bezorgd op Paasochtend (dat is op zondag 9 april vóór 11 uur). Wij leveren in (groot) Aalst, Lede, Lebbeke, Affligem, Erpe-Mere, Denderleeuw & Opwijk.

Woont u iets verder maar wilt u nog steeds genieten van zo'n overheerlijk ontbijt? Dat kan! Wij breiden onze leverregio uit vanaf een bestelling van 4 pakketten.


Indien u graag één of meerdere pakketten bestelt, kunt u dit telefonisch doen via het nummer 0468/14.38.98.


Veel groetjes, de leiding van Chiro Moorsel!
34 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Vanaf nu kunnen jullie kinderen ingeschreven worden voor het kamp van 2023! Voor de sloepie’s is dit van 24 tot 31 juli, voor alle andere groepen is het van 21 tot 31 juli. Inschrijven voor het kamp

Beste ouders, hierbij wat informatie over zowel het weekend van de jongsten ( Sloepie, Speelclub, Rakwi ) als de oudsten ( Tito, Keti, Aspi )! Inschrijven kan door €45 over te schrijven naar de chir

bottom of page